< Tilbage

R├śRPROJEKTET12-01-2021 - 17:54

Kære Alle, 

 

Som nævnt i sidste uge har vores rådgivere Peter Jahn og Partners (PJP) måtte ændre måden vores køkken- og badeforhold registreres inden projektet går i gang. Det tager ca 5-10 minutter at klare, når man følger beskrivelsen nedenfor eller i det vedhæftede brev.  

 

Det er påkrævet, at alle (på nær beboere i 10B, der har haft besøg af PJP før jul) hjælper med til at løse denne opgave, da den kommende entreprenør skal bruge oplysningerne for at kunne give en pris på, hvad det vil koste at reetablere forholdene efter rørene er udskiftet. Vi kan ikke komme videre i projektet før ALLE har indsendt oplysningerne som beskrevet i det vedhæftede brev.  

 

Kort fortalt skal ALLE (minus 10B) starte med at tage billeder af forskellige dele af køkken og bad som beskrevet via linket nedenfor. Brug f.eks. gerne en mobiltelefon eller digitalkamera: 

 

https://projekt.pjp.dk/projekter/ab-lille-strandvej-6a-10b/ 

 

Herefter skal man oprette sig i PJPs elektroniske registreringssystem med koden 10112 og lave sit eget password (proceduren fremgår også af linkets hjemmeside) på denne side: 

 

https://projekt.pjp.dk/opret-konto 

 

 Endelig logger man ind  og vælger sin adresse inde på hjemmesiden med henblik på at lave en "Bemærkning": 

 

https://projekt.pjp.dk/projekter/ab-lille-strandvej-6a-10b/indsend-bemaerkning/ 

 

og lægge alle billederne op (bare som ét samlet upload eller evt opdelt i forhold til Køkken, bad og Entre (for 3. og 4. salene med rør i gangen). 

 

Vi håber, at I alle vil hjælpe med at indsamle billederne senest d. 29. januar 2021, så vi snarest kan fortsætte med rørprojektet. 

 

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen 

 

< Tilbage